Зустріч героя

2015-03-18

Сьогодні багато патріотів нашої держави воюють в зоні АТО, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Ми, красилівчани, теж пишаємося тими нашими односельцями, які підтримують мир на нашій території, воюючи на Сході держави.

/Files/images/IMG_20150318_122628.jpgІ односельці, і педагоги, і учні зі сльозами на очах зустріли колишнього випускника школи Сніцара Юрія у центрі села як справжнього героя.

Не приховуючи хвилювання, бійця привітали сільський голова Орлівський Л.П., директор НВК Марчук П.П. та інші небайдужі люди нашого села.

Від імені педагогів та учнів школярі вручили квіти, висловивши у такий спосіб глибоку вдячність та шану Юрію за мужність, за силу волі й витривалість.

Відпустка земляка триватиме зовсім недовго, після чого він знову поїде на захист східних кордонів нашої держави, виконувати свій громадянський та конституційний обов’язок.

Отож сучасна молодь не лише знає свою історію, а сьогодні вона творить її. Це люди сильної волі, міцного характеру, впевнені у собі патріоти України. Слава Україні. Героям слава!

Содоль Я.В., учитель історії

Кiлькiсть переглядiв: 106

Коментарi