Цікава екскурсія

2013-04-06

/Files/images/P4061177.JPG

Весняного дня учні молодших класів здійснили поїздку в місто Київ у Національний цирк України.

Незабутні враження залишилися від перегляду майже трьохгодинної програми «Від серця до серця».

На арені демонстрували свою майстерність дресировані тварини: ведмеді, мавпи, єноти, собаки, поні, пелікани, морж Султан під керівництвом заслужених артистів України, Росії, Узбекистану.

Із хвилюванням і захопленням переглядали повітряний політ акробатів, вправність еквілібристів у кільці та на котушках, канатохідців. Затамувавши подих, спостерігали за стрибком із-під купола цирку. Із нетерпінням чекали виходу на циркову арену клоунів, які всю виставу надихали на гарний настрій глядачів.

Окрасою програми був виступ шоу-балету та оркестру Національного цирку, лауреата джазових фестивалів України та інших країн світу.

Діти залюбки спостерігали за роботою людей і тварин. Цирк – не просто чудова казка, це складна повсякденна праця артистів, які дарують нам незабутні хвилини щастя.

А поряд із цим діти мали можливість відвідати торгово-розважальний центр «Океан плаза». Школярі були в захопленні від сучасного інтер’єру, чистоти та охайності приміщення. Але найбільш вражаючим був величезний акваріум із багатьма видами риб. На власні очі побачили поведінку рідкісних жителів водойм: акули-няньки, мурени, ската та безлічі різних маленьких рибок.

Порхун Н.Ф.,

класний керівник 4 класу

Кiлькiсть переглядiв: 93

Коментарi