• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ВІТАЛИ ЛЮБИХ ОСВІТЯН ТА ВЕТЕРАНІВ ПЕДАГОГІЧНОЇ НИВИ

ВІТАЛИ ЛЮБИХ ОСВІТЯН ТА ВЕТЕРАНІВ ПЕДАГОГІЧНОЇ НИВИ

2018-10-05

/Files/images/svyata/IMG-253413266b971f283514d7477e5d6fc9-V.jpg

День учителя в Україні традиційно відзначають у першу неділю жовтня, у 2018 році – 7 жовтня.

Поволі падає золоте листя і вкриває задуману землю розкішним пухнастим килимом, у якому ніби загубилися ваші ніжні посмішки, дорогі вчителі.

Воно, як маленькі натомлені сонця, розсипається міріадами грайливих блискіток і наповнює ваші очі радістю, дорогі вчителі.

Зазвичай у цей день учні намагаються якнайкраще привітати своїх учителів у школах, а оскільки неділя вихідний, то вітають у п’ятницю, що їй передує.

От і в Красилівському НВК відбулось свято 5 жовтня. Школярі висловлювали свою подяку за працю, знання і турботу. Своїм наставникам діти дарували квіти, повітряні кульки з вітаннями та побажаннями.

/Files/images/svyata/IMG-9bd0615ff669a9928c3722fd4c5e1c90-V.jpg

На святковому концерті влаштовували сценки, лунали пісні, розповідали гуморески. Учні 11 класу нагороджували вчителів школи за високі досягнення в педагогічній роботі у різних номінаціях. Працівники освіти отримали лише найщиріші й найтепліші слова. Складна праця вчителів: недоспані ночі, недобачені сни, постійна напруженість і знервованість. Бо як же не нервувати, коли на твоїй совісті лежить доля людей, коли від тебе залежить майбутнє. Учителі відкривають нам очі на загальнолюдські цінності, такі, як дружба, взаємоповага, справедливість, чесність, порядність, любов до ближнього. Вони – немов компас, із яким ми крокуємо країною Знань, вони вчать нас боротися з труднощами і ніколи не здаватися, шукати вихід із будь-якої ситуації. Саме вони відповідальні за духовне багатство нашого внутрішнього світу.

На свято були запрошені вчителі-ветерани – їм було дуже приємно, адже вони пам’ятають своїх шкільних «дітей», і через багато років. У цей день старшокласники, вітали також людей, які працюють у закладі освіти, але не викладають ніяких предметів. Для них звучали найкращі слова, адже вони також уболівають за наших учнів, роблять так, щоб школа справді стала для всіх затишним рідним домом.

Вас люблять і цінують Ваші учні! Зі святом Вас і творчих успіхів, любі педагоги!

Яструб Дмитро, учень ІІ-М курсу

Кiлькiсть переглядiв: 117

Коментарi