День Перемоги

2016-05-09

/Files/images/svyata/DSCN0822.JPG

Багатолюдно було 9 травня в центрі села Красилівки. Традиційне святкування Дня Перемоги зібрало красилівчан та гостей села на мітинг.

/Files/images/DSCN0820.JPGНе стояли осторонь цієї святої справи й учні та вчителі навчально-виховного комплексу. Як завжди, урочистою ходою у супроводі духового оркестру пройшли головною вулицею села, щоб приєднатися до когорти людей, котрі прийшли на найсвятіше місце віддати шану пам’яті тим, хто захищав нашу Батьківщину в грізні роки 1941-1945 рр.

Слова привітань звучали із вуст голови села Альмужної Т.А., директора дитячого будинку «Світанок» Яременка М.А., директора Красилівського НВК Марчука П.П.

/Files/images/svyata/DSCN0826.JPGУрочистості мітингу додав виступ фольклорного колективу села, внесення Книги Пам’яті учнями НВК, зачитування прізвищ тих, хто загинув на фронтах Другої світової війни.

/Files/images/svyata/DSCN0830.JPGВ єдиному уклінному пориві поклали квіти до пам’ятних місць, ще раз нагадавши про те, наскільки важливими для нас сьогодні є мирне небо та родинний затишок.

Кiлькiсть переглядiв: 131

Коментарi